Option888 Review en Ervaringen

Introductie Option888

Option888 is een handelsplatform ontworpen voor zowel handelaren als investeerders. Het is eigendom van Altair Entertainment in Nevada, Verenigde Staten en gelicentieerd door de Curaçao eGaming organisatie. De Curaçaose autoriteiten overzien en reguleren het handelsplatform.

Alle gebruikelijke handelsopties, met inbegrip van valutaparen, grondstoffen, aandelen en indexen worden verhandeld op de optiemarkt. De beste beveiligingsfuncties worden toegepast op alle financiële transacties, om de veiligheid van alle handelaren te waarborgen.

foto met option888

Option888 Platform

Option888 biedt drie vormen van binaire opties in een strakke en intuïtieve gebruikersinterface. Digitale transacties omvatten de beoordeling of de prijs van de verhandelde activa boven of onder een gemarkeerde prijs zal stijgen/dalen voordat de prijs voor die transactie verloopt.

‘In touch’ handelen is ook beschikbaar, daarbij moeten handelaren bepalen of een activa een bepaalde prijsdrempel zal aantikken of overstijgen voor de transactie verloopt. Afhankelijk van of de activa de piek of ‘strike’ bereikt is de payout meestal tussen 75-89% van de oorspronkelijke handelswaarde.

Tot slot zijn er ‘in range’ transacties, waarbij er voorspeld moet worden of een activa zal sluiten binnen bepaald prijsbereik voor zijn tijd op de beursvloer om is.

Option888 biedt ook blue-chip aandelenhandel op alle actueel beschikbare grondstoffen, inclusief koper, koffie, suiker, ruwe olie en zilver. Er zijn meer dan 20 valutaparen beschikbaar om mee te handelen, inclusief de Amerikaanse Dollar en Bitcoins. Option888 monitort DOW, NASDAQ, FTSE en Nikkei.

http://www.option888.com/

Klantenservice Option888

Met een internationaal klantenbestand biedt Option888 klantenservice in het Engels, Duits, Frans en een aantal Scandinavische talen. Alle klantenservicemedewerkers kunnen worden bereikt via een online formulier, of door direct een e-mail te sturen naar het bedrijf. Het bedrijf raadt echter aan om eerst de FAQ te lezen alvorens je contact opneemt met de klantenservice, omdat veel gebruikelijke vragen en antwoorden daar worden geplaatst door de support medewerkers.

Stortingen en opnames Bij Option888

Wereldwijde valuta als USD, GBP, NOK, SEK en EUR kunnen worden gestort of opgenomen van het Option888 account met een overschrijving of storting op een credit card. Option888 biedt ook stortingen via alternatieve methodes, zoals Trustly, Sofort, iDeal en PaysafeCard.

Opnames worden bijgeschreven op de rekening van de klant via een credit card storting, overschrijving of een cheque van Option888 per post.

Op dit moment is het minimale stortingsbedrag $250, en het maximale stortingsbedrag per dag is $1000. Elke transactie moet minimaal $10 zijn. Het minimale transactiebedrag is aanzienlijk lager dan op andere handelsplatformen, om nieuwe handelaren aan te moedigen ervaring op te doen in de handelsmarkt.

Er worden bonussen aangeboden aan nieuwe handelaren om ze aan te moedigen Option888 te gebruiken in plaats van een concurrent. Momenteel biedt Option888 aan de eerste storting te verdubbelen tot een maximum van $888.

Conclusie Option888

Option888 maakt het voor zowel nieuwe als ervaren handelaren gemakkelijk om te handelen op de valuta- en aandelenmarkt. Stortingen en opnames zijn gemakkelijk en snel, en maken Option888 tot een ideaal platform voor iedereen ongeacht hun niveau.

Klik op de foto om een account aan te maken

https://www.option888.com/