Optie24, een uitgebreide Review en Ervaringen

OPTIE24 – EEN BETROUWBARE NEDERLANDSE BROKER

De broker Optie24 is actief sinds 2012 en richt zich alleen op de Nederlandse. Het bedrijf is sinds de start marktleider in Nederland. Het platform en de website van deze broker zijn volledig in het Nederlands en richten zich niet op andere landen. De broker bevindt zich in Nederland en bedient zijn klanten met een volledig Nederlands support team.

Optie24

Klanten kunnen de klantenservice bellen op een lokaal nummer op werkdagen, en e-mails worden in de avonduren en in het weekend binnen 1 uur beantwoord. Het platform is volledig ontworpen om het handelen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Omdat Optie24 is gericht op handelaren en investeerders in plaats van ‘gokkers’, vind je op de website weinig tot geen afleiding die jou probeert te leiden naar andere dingen dan handelen.

Met het aanbod van grote grafieken, signalen en indicatoren geeft het platform je de mogelijkheid om de juiste beslissingen te nemen zonder te worden afgeleid.

BONUS

Optie24 heeft een gemakkelijk te begrijpen bonussysteem, waarin ze een 100% bonus aanbieden op de eerste storting. Het accepteren van een bonus heeft geen invloed op de mogelijkheid om jouw initiële stortingen of winsten op te nemen. De bonus geldt niet alleen voor grote accounts, optie24 geeft deze ook bij stortingen van € 50, – (tot maximaal € 5000.-). Optie24 heeft een stortingsvrij demo account dat je kunt gebruiken zo lang je wilt. Je krijgt € 50.000, – aan demo geld.

DEMO OF HANDELSACCOUNT BIJ OPTIE24

Bij het openen van een demo of handelsaccount krijg je ook toegang tot het zeer geavanceerde binaire opties Dashboard, met signalen, tips, strategieën en meer handelshulpen. Op de website van Optie24 vind je E-books en video’s die je helpen om aan de slag te gaan.

Met een minimum storting van € 50, – zijn ze vrij uniek in de branche, en ook het minimale orderbedrag van € 5, – maakt deze broker een goede keuze as je net start met handelen in binaire opties en in het begin niet teveel geld op het spel wilt zetten.

Het bedrijf is vanaf 2015 geregistreerd bij de Nederlandse financiële autoriteiten, waarmee de handelsaccounts zijn beschermd tot een bedrag van € 20.000, -.

Omdat het bedrijf een gereguleerd investeringsbedrijf is, moeten zij strikte Europese richtlijnen volgen.

Omdat Optie24 gebruik maakt van real time quotes van Thompson Reuters, vertrouwen handelaren erop dat ze een account openen bij een betrouwbare broker.

STORTINGEN EN OPNAMES BIJ OPTIE24

Minimale storting slechts € 50, – Minimale opname is € 20, – – Optie24 doet dagelijks betalingen, dus jouw winst staat binnen 24 weer op je bankrekening! De 100% bonus op de eerste storting hoeft slechts 15 keer verhandeld te worden om in aanmerking te komen voor opname.

HANDELSPLATFORM

Het handelsplatform is zeer geavanceerd en anders dan andere brokers. Omdat Optie24 een onafhankelijke investeringsmaatschappij is (en geen white label bedrijf), hebben ze hun eigen, op maat gemaakte platform, speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt. De grafieken zijn schaalbaar voor verschillende tijdsschema’s en kunnen ook omgezet worden in staafdiagrammen.

KLANTENSERVICE VAN OPTIE24

De ondersteuning is 100% Nederlands. Er kan contact worden gelegd via telefoon, chat, e-mail en Skype. Ze zijn 7 dagen per week bereikbaar en ook ’s avonds worden e-mails binnen een uur beantwoord.

(telefonische ondersteuning tot 19:00)

CONCLUSIE

Als Nederlands bedrijf met een registratie bij de AFM is Optie24 verreweg de beste keuze voor Nederlandse handelaren. De lokale ondersteuning in het Nederlands en de lage minimum storting maakt Optie24 een unieke broker voor beginnende en ervaren handelaren.

Optie24 heeft in de laatste jaren bewezen de nummer 1 broker te zijn voor Nederland , en ze blijven hun service verbeteren om deze positie vast te houden. Begin meteen met handelen! maak een account aan door hieronder te klikken!

Bezoek de website van Optie24