BinaryOptionRobot – De beste binaire opties robot van nu?

BinaryOptionRobot of binaire opties robot is een volautomatische handelsoplossing die geen software download vereist. Het maakt handel in binaire opties mogelijk over de hele wereld. In tegenstelling tot veel andere robots op de markt, hoeft deze maar een keer te worden ingesteld en zal dan alle transacties namens jou afhandelen. De software is veilig en geeft je de unieke mogelijkheid om risicoparameters in te stellen voor elke handelssessie. BinaryOptionRobot is compatibel met de meeste handelsplatforms van de beste brokers, die maximale prestaties en hoge winkansen bieden.

Hoe werkt Binaire Opties Robot?

BinaryOptionRobot verzamelt historische data van voorgaande jaren. De gegevens worden verwerkt door een zeer geavanceerd algoritme dat de kansen van activa prijsverschuivingen berekent op elk gewenst moment. De software is geïntegreerd in de handelsplatformen van zeven binaire opties brokers. Je kunt een account openen bij een van deze brokers, of allemaal, door je te registreren bij BinaryOptionRobot. Er worden geen kosten in rekening gebracht en je kunt gelijk met handelen beginnen.

binaire-opties-robot

Hoe te beginnen?

Om binaire opties te verhandelen met hulp van BinaryOptionRobot moet je naar de website van het bedrijf gaan. Ga naar ‘Open Account’. Hier voer je jouw contactgegevens in en kies je de valuta waarin je een account wilt openen (de beschikbare valuta zijn: USD, EUR, GBP, CAD en AUD). Als je het registratieproces hebt doorlopen, kom je vanzelf op het Dashboard van je account. Hier kun je één of meerdere binaire optie brokers kiezen om mee te werken. Om je te registreren bij de broker klik je gewoon op de groene Open Account knop. Je hoeft niet naar het platform van de broker te gaan – alles gebeurt op het mooi ontworpen dashboard van de binaire robot. Het enige moment waarop je BinaryOptionRobot moet verlaten, is wanneer je geld gaat storten op je nieuwe handelsaccount.

Elke keer dat je inlogt in je Binaire Opties Robot Dashboard zie je de laatste aanbiedingen van de aanbevolen brokers. Bijvoorbeeld, op het moment dat we deze beoordeling schreven was er een aanbieding actief van CherryTrade, die 5 risico-vrije transacties weggaven aan iedere gebruiker van de robot die een storting wilde doen bij de desbetreffende broker. Onthoud dat er speciale voorwaarden gelden als je een bonus of aanbieding van een broker accepteert. Het is aan te raden om de website van de broker te bezoeken en deze voorwaarden te bekijken.

Behalve handelen kun je op het Dashboard ook je contactgegevens aanpassen, handelshistorie bekijken en de instellingen van jouw binaire robot aanpassen, zoals de verhandelbare activa, de investeringen per transactie, maximale dagelijkse transacties, dagelijkse verliesstop en de omgekeerde handelsfunctie.

Binaire Opties Robot minimale investering

De minimale storting hangt af van de broker waarbij je een account opent. Over het algemeen is het bedrag 250 USD of EUR. Er is vaak geen limit voor het bedrag dat je wilt investeren in binaire opties.

BinaryOptionRobot raadt aan te starten met minimaal 500 USD. Volgens heb is de ultieme setup een storting van 1000 USD en minimaal bedrag van 25 USD per transactie. Het is echter de keuze van de handelaar hoeveel hij/zij in eerste instantie wil investeren.

BinaryOptionRobot VIP account

BinaryOptionRobot biedt een gratis VIP account aan elke klant die de site wil aanraden aan een vriend. Voor elke vriend die je doorverwijst naar hun site, krijg je twee maanden verlenging van het VIP account.

Dit geeft je toegang tot ‘vergrendelde’ functies, zoals de vier risiconiveaus en de verlooptijden van de opties die met de robot verhandelt kunnen worden. Onthoud ook dat iedere keer dat je een vriend verwijst naar Binaire Opties Robot, zowel jij als je vriend(in) een 2 maanden verlenging krijgen op het VIP account.

Waar het op neerkomt

Ons onderzoek laat zien dat Binaire Opties Robot een betrouwbare en 100% veilige binaire robot is. Het is goede software voor iedereen die niet genoeg tijd of financiële kennis heeft om handmatig te handelen. De experts van Top10BinaryRobots.com raden sowieso aan om voorzichtig te zijn met handelen in binaire opties, omdat het altijd een risicovolle handel is.

Als je wilt kun je hier veilig verder gaan en kiezen voor een betrouwbare binaire robot van onze lijst met goedgekeurde geautomatiseerde binaire opties handelsoplossingen.