Banc De Binary Review en Ervaringen

Banc De Binary heeft een reputatie ontwikkeld als een van de meest gerespecteerde brokers in binaire opties. Zij waarborgen deze reputatie door een hoog niveau van training en klantenservice aan te bieden. Banc De Binary is opgericht in 2009 en een van de originele ‘white label’ merken die opereert op het SpotOption platform. Ze zijn een van de eerste brokers die een CySEC licentie hebben ontvangen, waardoor ze door de gehele EU gereguleerd zijn.

bank-de-binary

Het bedrijf is er trots om haar diensten aan te bieden aan handelaren op elk niveau, van beginners tot experts. Hun website bevat trainingsmateriaal op gebieden die de wereldwijde markt beïnvloeden, en hun handelsplatform geeft handelaren de mogelijkheid om te handelen in meer dan 150 verschillende activa uit alle grote activagroepen. Ze zijn een serieuze en prestigieuze keuze voor iedereen die wil profiteren van de financiële markten, en we bevelen ze van harte aan.

Storting en opname

Banc De Binary brengt GEEN kosten in rekening voor stortingen of opnames. Zodra een storting is bevestigd door het bedrijf, kunnen handelaren direct het gehele bedrag gebruiken om te handelen.

Het minimale stortingsbedrag is $250, £250 of €250 en er geldt geen maximum. Transacties worden gedaan via het Banc De Binary handelsplatform.

Transacties worden gedaan via een debet card, credit card, overschrijving of met een online derde party (bijvoorbeeld Skrill).

Opnames worden op dezelfde manier gedaan als stortingen.

Klantenservice en opleiding

De opleidingsmogelijkheden variëren per account type. Over het algemeen biedt Banc De Binary zelfs voor het simpelste account van $250 een ruime hoeveelheid ondersteuning en investeert in de opleiding van hun klanten. Het basis leerplan omvat alles van hoe je financiële grafieken moet lezen (met Candlesticks), tot het begrijpen van fundamentele factoren, zoals welke invloed belangrijk nieuws heeft op de markten. De duurdere accounts geven de klant ongelimiteerde toegang tot een persoonlijke broker en handelssignalen die tot op de minuut nauwkeurig zijn.

Op het gebied van klantenservice biedt Banc De Binary ondersteuning via live chat, telefoon en e-mail. Ze bieden klantenservice in acht talen (Engels, Spaans, Russisch, Duits, Italiaans, Portugees, Frans en Arabisch).

Banc De Binary mobiele app

Banc De Binary biedt een mobiele app voor zowel Android als IOS. De app is een complete replica en biedt alle transacties en mogelijkheden van het standaard platform. Het is een geweldige tool, die jou in staat stelt op elk gewenst moment transacties te doen en open posities in de gaten te houden terwijl je onderweg bent.

klik op de foto om naar de site van Banc de Binary te gaan

bank-de-binary