Anyoption Is Een Betrouwbare Binaire Opties Broker Om Te Handelen

IS ANYOPTION DE ENIGE GOEDE OPTIE?

Handelen in binaire opties wordt dagelijks populairder. Er duiken steeds meer binaire opties brokers op die je verleiden om jezelf aan te melden met een mooie bonus met strakke websites en enthousiaste teksten. Anyoption is een oude rot in de wereld van binair traden maar lopen met een aantal zaken vooruit op de concurrentie. Deze binaire opties broker blijft vernieuwen om zich te verheffen boven de concurrentie. Kan anyoption nog meekomen met de rest, en wat hebben ze handelaars te bieden?

anyoption

OVER ANYOPTION

De binaire opties broker anyoption is gevestigd op Cyprus en wordt gecontroleerd door Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC) onder licentienummer 187/12. Ze worden ook gereguleerd door de FSB met een vergunning als financieel dienstverlener in Zuid-Afrika. Ze zijn al sinds 2008 actief en behoren daarmee tot de eerste generatie binaire opties brokers. Ze opereren wereldwijd en hebben het platform ook geheel omgezet naar de Nederlandse taal. Ook is er een telefonische helpdesk in Nederland beschikbaar tegen lokaal tarief. De informatie voor de koersen en slotkoersen is afkomstig van Thomson Reuters.

ANYOPTION SOFTWARE PLATFORM

Je kunt binaire opties traden via de webinterface of via de apps, dit zijn de mogelijkheden:

 • Webinterface: Anyoption is te gebruiken met de gangbare browsers op vrijwel elk platform en elk apparaat. Als je een computer, tablet of smartphone hebt met een browser is de kans groot dat anyoption zal werken. Het interface is niet heel spannend maar daardoor wel overzichtelijk. De verschillende binaire opties strategieën zijn van elkaar gescheiden waardoor je de draad niet snel zult verliezen.
 • Apple iOS app: Voor iPhones en iPads is er een universele app beschikbaar met dezelfde functionaliteit als de web versie maar met een iets strakker uiterlijk. De gemiddelde score van de huidige versie komt niet boven de 2,5 van de 5 sterren, dat is behoorlijk laag.
 • Android app: De mobiele app voor Android doet het met een score van 3,8 uit 5 iets beter maar het is geen topscore.

Je kunt zelf vergelijken welke interface en welk apparaat het fijnste werkt.

De webinterface laat de meeste opties altijd in beeld zien. Er is geen app beschikbaar voor Windows Mobile apparaten.

Binair traden met anyoption

Als oudste speler in de binaire opties markt moet anyoption blijven vernieuwen.

Naast de standaard “Call Optie” en “Put Optie” hebben ze enkele unieke manieren van handelen in binaire opties bedacht.

 • Binaire Opties: Dit is de gangbare manier van binair beleggen. Je plaatst een Call voor een hogere koers of een Put voor een lagere koers, je kiest een looptijd en je zet een bedrag in. Basic binair traden dus. Dit werkt heel intuïtief met grote knoppen en duidelijke aanwijzingen.
 • Bubbles: Dit is een nieuwe optie waarbij je variabele winstmarges hebt. Ga met de muis over de grafiek en bekijk de winstmarge. Daar kun je voor kiezen en je bepaalt de inzet. Dit is een heel visuele en snelle manier van binair beleggen en een unieke feature van anyoption.
 • Option+: Dit is binair traden met een stukje veiligheid. Je kunt op elke gewenst moment jouw trade afbreken en terug verkopen aan anyoption. Als je ziet dat de koers de verkeerde kant opgaat kun je de schade beperken door de transactie te onderbreken. Jouw verlies wordt dan bepaald op basis van het moment dat je besluit te stoppen. De winstmarge ligt bij Option+ wel lager. Je loopt dus minder risico maar je hebt ook minder rendement. Het ligt aan jouw persoonlijke binaire opties strategie of dit de beste manier van binair beleggen voor jou is.
 • Binaire 0-100: Nog een unieke manier van handelen in binaire opties waarbij je inzet op een koersverschil. Je kiest of een gebeurtenis van KOPEN of VERKOPEN plaats zal vinden en je krijgt het verschil tussen 0 en 100 als uitbetaling, of als kosten. Volgens anyoption kun je hiermee tot duizend procent winst behalen. De kans dat je een groot bedrag verliest is ook groter dan bij normaal binair traden.
 • One Touch: Dit is een standaard manier van binaire opties traden die je vaak ziet. Je voorspelt dat de waarde op een niveau zal komen gedurende de looptijd van jouw inzet. Als op één moment van de looptijd dat punt wordt bereikt heb je gewonnen.
 • Lange Termijn: Deze manier van handelen in binaire opties ligt wat dichter tegen normaal beleggen omdat je hier niet voor de snelle winst gaat maar de voorspelling over een langere periode laat lopen. Je hebt hier ook de keuze uit verschillende onderliggende waarden.

Onderliggende Waarden bij anyoption

Elke broker werkt met onderliggende waarden.

Anyoption heeft niet de minste, maar ook zeker niet de meeste onderliggende waarden, pakweg 100 stuks.

Dat is ruim voldoende, en de beste waarden zijn allemaal vertegenwoordigd.

Hier zijn de verschillende categorieën met enkele voorbeelden, de volledige lijst kun je via de website van anyoption bekijken:

 • Indices van over de hele wereld waaronder Europa, Azië, Amerika en het Midden Oosten.
 • Valutaparen waaronder een aantal paren met een 24 uurs optie zoals AUD/USD en EUR/USD.
 • Grondstoffen vormen een klein aandeel, dit zijn Goud, Natuurgas, Olie en Zilver.
 • Aandelen van bedrijven in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Informatie en Instructie bij anyoption

In de anyoption academie kun je de ins en outs van handelen in binaire opties leren.

Je krijgt hier diverse binaire opties tips in de vorm van videoclips, e-books en artikelen.

Een deel van de basisinformatie is direct in te lezen, voor meer informatie moet je eerst een gratis account aanmaken.

De videoclips zijn gemaakt voor de Flash Player, een verouderde speler die niet op alle systemen werkt.

Dat is jammer. De e-books zouden ook meer tot hun recht komen als PDF bestanden die je kunt downloaden, nu moet je alles online lezen in een custom viewer.

Daarmee is het aanbod aan informatie redelijk maar zeker niet uitstekend te noemen. Dat leidt ons tot het grootste nadeel van anyoption…

Anyoption is niet echt duidelijk over het traden met een demoaccount (op aanvraag eventueel)

Bij een aantal binaire opties brokers kun je een testaccount openen waar je met virtueel geld kunt handelen om de beste binaire opties strategie te bepalen.

Dit is bij Anyoption ook mogelijk, alleen hier is Anyoption niet echt duidelijk mee.

Wil je een demo account hebben dan zul je je eerst in moeten schrijven voor een normaal account om vervolgens het minimaal verplichte bedrag te storten.

Vervolgens kun je, nadat je contact op hebt genomen met Anyoption, een demo account krijgen.

Geld verdienen met binaire opties broker anyoption

De winstuitkering van anyoption verschilt per binaire opties strategie.

Bij de reguliere Call en Put opties ligt de winstmarge rond het gemiddelde van binaire opties brokers, ruim tachtig procent.

Bij binaire 0-100 kan de winst enorm oplopen, maar het risico is ook groter. Bij Option+ ligt de winstmarge altijd lager maar je kunt hier realtime bijsturen en verliezen beperken.

Het hangt dus sterk af van jouw manier van binair traden hoeveel winst jij zult behalen.

Anyoption werkt ook met diverse bonussen. In tegenstelling tot andere binaire opties brokers hanteert anyoption geen vaste bonus.

Dit spreken ze doorgaans in onderhandeling af met de handelaar. Wanneer je een account opent zal een representative jou een persoonlijk aanbod doen.

Uiteraard kun je bij een hogere inleg een betere bonus verwachten.

Binaire Opties Strategie Tip: Voor beginners is een snelle manier van traden van bijvoorbeeld 60 seconden niet aan te raden. Je hebt zo weinig invloed en zicht op de koers dat het meer gokken dan voorspellen wordt. Begin met kleinere bedragen over een looptijd van 60 minuten. Dan kun je patronen leren herkennen. Met Option+ kun je bijsturen maar het kan in het begin slimmer zijn om het verloop te volgen tot het bittere einde. Dan kun je echt de grafieken gaan doorzien.

Geld inleggen en opnemen

Om te beginnen met binaire opties traden via anyoption moet je minimaal 200 euro in je account storten. Daarmee is de drempel vrij laag voor beginners. Je kunt betalen met creditcard, iDeal en bankoverschrijving. PayPal en Bitcoin worden niet ondersteund. Uitbetalen gaat via creditcard of overschrijving. Het minimale trading bedrag ligt op €10,- en het maximum op €5000,-. Je kunt naast euro ook werken met dollars en de Britse pond.

CONLUSIE ANYOPTION

Pluspunten

 • Binaire opties broker met veel ervaring
 • Betrouwbaar door goede regulering
 • Duidelijke interface
 • Naast Call en Put opties ook unieke binaire opties strategieën
 • Voldoende aanbod aan onderliggende waardes
 • Minimale inleg ligt relatief laag
 • Goede contactmogelijkheden waaronder Nederlands telefoonnummer

Minpunten

 • Omslachtig om een demo account aan te vragen
 • Bonus toekenning niet helemaal transparant

Anyoption is een binaire opties broker met een ruime ervaring en dat is te zien. Het is een professionele broker waar goed toezicht op wordt gehouden. De webinterface is heel duidelijk en overzichtelijk. De knoppen zijn groot en goed ingedeeld, je kunt de koersen perfect volgen. Naar de standaard mogelijkheden heeft anyoption een aantal unieke binaire trading opties die geavanceerde strategieën mogelijk maken. Je kunt voor relatief weinig geld een start maken, het is wel jammer dat je niet eerst met fictief geld mag oefenen. Het leercentrum maakt dat een beetje goed maar dit zou nog wel een stukje beter mogen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren binaire opties broker waar je veilig en snel mee kunt traden ben je bij anyoption aan het juiste adres!Bezoek de website van Anyoption