ABC Options Ervaringen

EENVOUDIG HANDELEN IN BINAIRE OPTIES MET ABCOPTIONS

OVER ABCOPTIONS

Deze binaire opties broker is gevestigd in Sofia, Bulgarije en biedt haar diensten vanaf 2013 aan. Daarmee is het een jonge speler op de markt van binaire opties traden. De gehele dienstverlening is aangepast aan de Nederlandse gebruiker met een Nederlandstalige helpdesk. Daarnaast zijn betalingen met iDeal voor Nederland en Bancontact Mister Cash voor Belgen ook mogelijk. Ondanks het relatief jonge bestaan van deze broker biedt deze een robuust platform met mobiele apps en vier verschillende manieren van handelen. Met meer dan 200 onderliggende waarden bieden ze een grote diversiteit voor handelaars in binaire opties. De Return On Investment kan oplopen tot 81%.

ABCoptions

VERSCHILLENDE VORMEN VAN HANDELEN BIJ ABCOPTIONS

abcOptions biedt vier verschillende manier van handelen in binaire opties. Bij binaire opties bezit je geen aandelen maar je maakt voorspellingen over het koersverloop van aandelen en onderliggende waarden. Binaire opties traden is een snelle manier van handelen op de beurs met hoge winstkansen. Als keerzijde van de munt kun je ook snel veel geld verliezen, je zult dus een goede binaire opties strategie moeten ontwikkelen om maximaal rendement te halen. Dit zijn de vier handelsvormen zoals abcOptions deze aanbiedt aan de handelaars:

Up/Down Opties

Dit is de meeste bekende vorm van handelen in binaire opties. Hierbij maak je een voorspelling over de koers. Als je denkt dat deze gaat stijgen plaats je een “Call” optie, als je denkt dat de koers gaat dalen plaats je een “Put” optie. Je kiest een looptijd van bijvoorbeeld 60 minuten en bepaalt het bedrag dat je wilt inzetten. Als je het bij het juiste eind hebt krijg je de inleg terug met een grote bonus, als je de verkeerde keuze hebt gemaakt verlies je de complete inleg.

http://www.abcoptions.com/nl

Turbo Opties

Zoals de naam al doet vermoeden is de Turbo optie voor snelle beslissers. De manier van handelen is gelijk aan de Up/Down optie maar dit keer maak je de voorspelling voor maximaal 5 minuten tot zelfs 15 seconden. Daarbij komt er nauwelijks kennis van het koersverloop meer bij kijken, het is vooral een kwestie van geluk. Deze vorm van handelen ligt het dichtst tegen gokken zonder dat je onder de kansspelbelasting valt.

Range Opties

Bij deze manier van handelen in binaire opties bepaal je of een koers binnen een bepaald gebied zal blijven of juist niet. Als je kiest voor “in range” en binnen de looptijd van de voorspelling gaat de koers niet buiten deze grenzen zul je winst maken, komt de koers op één moment buiten dit bereik ben je de inleg kwijt. Wanneer de koersen heel stabiel zijn kan de Range optie meer effectief zijn dan de Call/Put optie. Je kunt bij extreme koersverschillen ook juist speculeren op de “out of range” optie.

Touch Opties

Bij deze manier van binair traden kies je een bovengrens of ondergrens. Als deze grens gedurende de looptijd wordt overschreden heb je automatisch gewonnen. De totale looptijd speelt dan geen rol meer. Deze manier van handelen in binaire opties is moeilijker te voorspellen en daarmee liggen de winstuitkeringen een stuk hoger.

Met vier verschillende manieren van traden is er altijd wel een methode die aan zal spreken. Je kunt de binaire handelsstrategie ook aanpassen als de koersen gunstiger verlopen voor één specifieke manier van handelen.

Bij abcOptions is er geen sprake “leverage” ofwel “hefboom” handelen. Bij dit soort traden kun je met veel hogere bedragen handelen dat jouw initiële inzet. Je kunt daarbij ook meer verliezen dan de inzet waarmee het risico hoger ligt. Bij abcOptions loop je nooit meer risico dan de inzet per voorspelling.

GRATIS OEFEN ACCOUNT BIJ ABCOPTIONS

Een bijzonder voordeel van abcOptions is de mogelijkheid te handelen zonder met je eigen geld te werken. Na registratie kun je een oefen account openen. Dan krijg je een virtueel saldo om mee te handelen. Je kunt zo de diverse manieren van handelen uitproberen en je eigen strategie bepalen voordat je met je eigen geld gaat werken. Houd er wel rekening mee dat jouw manier van handelen met fictief geld af kan wijken van handelen met echt geld. Zodra handelaars gaan werken met hun eigen geld zullen ze voorzichtiger worden en kansen laten liggen. Bijvoorbeeld de Turbo optie is veel eenvoudiger als je niet met echt geld speelt. Vergeet dat niet wanneer je de eerste keer geld toevoegt aan jouw account.

http://www.abcoptions.com/nl

GELD TOEVOEGEN AAN JOUW ACCOUNT BIJ ABCOPTIONS

abcOptions heeft veel rekening gehouden met het lokaliseren van hun platform voor verschillende landen. In Nederland heb je de volgende opties om geld toe te voegen aan je handelsaccount:

  • Creditcard: Alle gangbare creditcards worden ondersteund.
  • iDeal: De standaard manier van betalen in Nederland wordt ook ondersteund.
  • Bancontact Mister Cash: Dit is de meest populaire betaalmethode in België en ook deze vorm van betalen wordt ondersteund door abcOptions.

Het minimale stortingsbedrag is €100,- en het maximale bedrag ligt op €5000,-. Zowel de ondergrens als de bovengrens ligt aan de lage kant. Daarmee is abcOptions met name voor de beginnende handelaar zeer geschikt. Een voordeel bij een hogere inleg is de bonus die je kunt ontvangen op een storting.

ABCOPTIONS BONUSSEN

Bij het storten van geld in je account wil abcOptions je graag verleiden tot een hogere inleg. Ze houden regelmatig promotionele acties, houd dit in de gaten voor bonussen die kunnen oplopen tot wel 150% bovenop de normale inleg. Je kunt de bonussen overigens niet opnemen maar wel gebruiken om mee te handelen.

HANDELSPLATFORM VAN ABCOPTIONS

Net als de meeste andere binaire opties brokers maakt abcOptions gebruik van een webinterface die werkt op de meeste browsers, en op de meeste apparaten. Naast de responsive webinterface kun je op iOS Apple toestellen en Android toestellen ook kiezen voor een app. De webinterface is ook op mobiele apparaten te gebruiken. Hoewel de apps regelmatig worden onderhouden worden ze niet opvallend gepromoot via de website.

De indeling van het handelsplatform is overzichtelijk. Je ziet een duidelijke grafiek, naast de blauwe kleur van de site worden relevante mogelijkheden weergegeven in rood en groen. Dit zijn duidelijk contrasterende kleuren voor een goed overzicht van de mogelijkheden. De positie en formaat van de knoppen zijn duidelijk, er is niets aan te merken op de vormgeving van het abcOptions platform.

BINAIRE OPTIES STRATEGIE BEPALEN

Je kunt bij abcOptions ook gebruik maken van de Trading Academy. Daar kun je een e-Book downloaden, online lessen volgen voor beginners en gevorderden, en on demand videoclips bekijken. Voor de meest informatie moet je wel eerst inloggen. In combinatie met de test account kun je een eigen strategie voor binair traden bepalen. De informatie en lessen zijn praktisch en geven voldoende informatie maar gaan wellicht niet zo diep als je zou wensen. Dat is geen bezwaar want naast deze zelfstudie hulpmiddelen kun je ook een beroep doen op je account manager. Aangezien abcOptions ook op een Nederlands nummer te bereiken is en via de chat sta je er niet alleen voor.

ONDERLIGGENDE WAARDEN

Eén van de grote pluspunten is het enorm grote aantal onderliggende waarden waar je in kunt handelen. Met ruim tweehonderd onderliggende waarden laten ze de meeste binaire opties brokers ver achter zich. Houd er wel rekening mee dat je niet bij alle manieren van binair traden ook alle onderliggende waarden kunt gebruiken. Op de website van abcOptions worden alle mogelijke waarden duidelijk aangegeven. Het aanbod aan waarden is ingedeeld in de volgende vier categorieën:

  • Currencies / Valutaparen zoals AUD/JPY, EUR/CAD en USD/GBP.
  • Commodities / Grondstoffen zoals Goud, Zilver, Suiker en Koffie.
  • Indices zoals NASDAQ, MDAX en TAIEX.
  • Stocks / Aandelen zoals Starbucks, T-Mobile, Apple en Microsoft.

Hier worden meestal de Engelse termen gebruikt zonder specifieke vertaling naar de Nederlandse taal. Bij de Turbo optie is er sprake van specifieke tijden voor het handelen, kijk op de website voor meer informatie.Bezoek de website van ABCoptions