24Option: één van de beste Binaire Opties Brokers

24Option Beoordeling

24Option is een van de eerste binaire opties brokers die startte in 2010. 24Option is gereguleerd en gebruikt TechFinancials Trading Platform, welke wordt gezien als het beste handelsplatform dat vandaag de dag beschikbaar is. 24Option geeft een superieure uitbetaling die tot 95% kan komen, wat behoorlijk hoger is dan andere binaire opties brokers, die uitbetaling geven tussen de 71 en 89%.

Om te starten met 24Option dienen handelaren een minimum van $250 in te leggen. Onlangs hebben ze 60 seconden opties toegevoegd, welke goed zouden passen bij s snelle handelaren die goed met stress kunnen omgaan. Scroll omlaag om onze complete beoordeling te lezen van 24Option.

Beoordeling: Activa

24Option biedt een zeer goed scala aan onderliggende activa. Vanaf het moment dat ze zijn gestart hebben ze continue activa toegevoegd aan hun handelsplatform, wat een goed teken is voor de toekomst. Ze hebben zowel Forex als Stock majors, wat in mijn ogen voldoende zal zijn voor de handelaren met grote portfolio’s. Er is echter een klein nadeel; ze bieden slechts 3 activa in Commodity’s, maar onze bron heeft laten weten dat ze in de toekomst meer commodity activa krijgen. Ze bieden ook wat Aziatische aandelen en indices, wat goed is als je vanuit Azië handelt. Ik vind dat er voldoende Europese aandelen en indices zijn.

Onze ervaring en die van onze handelende vrienden is dat hun betrouwbaarheid uitstekend is. Het is belangrijk te weten dat 24Option wordt gereguleerd door FSC, wat betekent dat uw geld in veilige handen is. Als er iets onverwachts gebeurt, wordt jouw deposito beschermd door de wet.

Persoonlijk heb ik nooit enige problemen ondervonden met het plaatsen of uitvoeren van verhandelingen. Ik heb verschillende keren opnames gedaan, en het geld staat altijd op tijd op de bank. Daarom ben ik tot nu toe ontzettend blij met 24Option. Het platform lijkt goed te werken in alle browsers. Zelf gebruik ik Firefox zonder enige problemen. Ik kan ze 4 sterren geven voor betrouwbaarheid.

24Option Grafieken

De grafieken zijn gemakkelijk te begrijpen, alle binaire opties hebben simpelweg de standaard grafiek met een lijngrafiek, tijd en plaats. Vaak kun je het jezelf makkelijker maken door een ander platform te gebruiken zoals tradingview.com, of door gewoon naar FreeStockCharts.com te gaan, waar je goede grafiek tools kunt vinden samen met de simpele die wordt aangeboden door het binaire opties platform.

Het is vrij makkelijk om te beginnen met handelen op 24Option, je kunt activa filteren naar jouw keuze. Er is ook een mogelijkheid om real time nieuws toe te voegen van Yahoo, wat geweldig zal zijn in tijden van belangrijk nieuws.

Bonus bij 24option

Iedereen is gek op bonussen, we willen graag zoveel mogelijk bonussen en 24Option biedt bonussen voor de eerste deposito die wordt gedaan. 24Option biedt een 80% bonus voor de eerste deposito, wat betekent dat als u $1000 stort, u een bonus van $800 ontvangt. Er moeten een aantal verhandelingen worden gedaan voor de bonus kan worden opgenomen. Vraag naar de voorwaarden die eraan verbonden zijn.

Opname bij 24option

In de 24Option beoordeling, en elke andere beoordeling die wij doen is opname een essentiële factor die aangeeft of de opties broker in kwestie legitiem is. Maar laten we eerst kijken naar deposito’s. Het is vrij gemakkelijk om een deposito te doen bij 24Option. Het werkt net als een online aankoop, binnen enkele minuten is de deposito binnen en u kunt gelijk met handelen beginnen.

Support Bij 24option

24Option support os een van de belangrijkste factoren die hebben geleid tot mijn keuze om met 24Option te handelen. Ik geloof dat als een bedrijf serieus genoeg is, ze hun best zullen doen om de klant tevreden te stellen. Ik heb de gewoonte om live support te vragen als ik vragen heb, en ik kan zeggen dat ik blij ben met de antwoorden van 24Option support.

Ze hebben elke keer hun best gedaan om me te helpen bij elke vraag die ik stelde. Er zijn ook live webinars en video’s die nieuwe handelaren helpen om bekend te raken met binaire opties. Ik vind hun support de beste die er is, als het gaat om Engelstalige support. Maak er gebruik van.

Open hier een Account!