Binaire Opties Strategie

Voordat we u doorgaan met ons artikel over Binaire Opties Strategie, hebben we hieronder een verzameling van onze best beoordeelde brokers op een rijtje gezet. Lees rustig de reviews door of ga meteen naar de site van de betreffende broker. Of scroll door naar beneden om ons artikel over Binaire Opties strategie te lezen.

Inhoud [Laat zien]

ONZE BEST BEOORDEELDE BROKERS

abcoptions

ReviewBezoek de Website

anyoption

ReviewBezoek de Website

Optie24-logo

ReviewBezoek de Website

plus500-logo

ReviewBezoek de Website

24option

ReviewBezoek de Website

banc-de-binary

ReviewBezoek de Website

stockpair

ReviewBezoek de Website

option888

ReviewBezoek de Website

HET ABC VAN BINAIRE OPTIES

binaire-opties-strategie

Wie in binaire opties wil gaan handelen, heeft daarbij altijd een goede strategie nodig. ‘Handelen op gevoel’ klinkt misschien leuk, maar in de praktijk blijkt dat emoties vaak te grillig en onbetrouwbaar zijn om als basis voor beslissingen te gebruiken. Met een goed uitgedachte en structureel uitgevoerde strategie zijn bergen winst natuurlijk nog steeds niet gegarandeerd, maar u vergroot uw kans op succes wel degelijk enorm door van tevoren een goede tactiek uit te stippelen.

Hoe doet u dat nu, een strategie bepalen? We hebben voor u het ABC van binaire opties voor u uitgewerkt:

  • Aankoopstrategie: wanneer koopt u opties?
  • Bijsturen: hoe stuurt u de opties bij tussen de aankoop en de verloopdatum?
  • Cashen: het doel waar het uiteindelijk allemaal om draait.

In het onderstaande artikel gaan we uitgebreider in op de aankoopstrategieën die u in kunt zetten wanneer u in binaire opties handelt.

WELKE BINAIRE OPTIES STRATEGIE KUNT U GEBRUIKEN?

Er bestaan talloze verschillende strategieën voor het handelen in binaire opties. In dit artikel zetten we de belangrijkste aankoopstrategieën onder elkaar, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die de optiemarkt te bieden heeft. Iedere strategie voor binaire opties geeft in ieder geval een antwoord op de volgende drie vragen:

  1. In welke asset wil ik handelen?
  2. Wanneer wil ik dat doen?
  3. Hoeveel zet ik in per investering?

De strategieën die wij in dit artikel behandelen, gaan vooral in op de eerste twee vragen. We verdelen de verschillende tactieken in twee categorieën: technische analyse, ook wel ‘trend trading’ genoemd, en fundamentele analyse.

1. Technische analyse (trend trading)

De technische analyse is een veelgebruikte binaire opties strategie. Wie gebruik maakt van deze strategie, kijkt naar de marktprijzen van binaire opties, de zogenaamde onderliggende waarde of rate van de assets. Het idee is dat uit deze onderliggende waardes een algemene opwaartse of juist neerwaartse trend afgeleid kan worden, en dat u die trend vervolgens kunt gebruiken om de juiste binaire opties te kopen. Hoe eerder u vervolgens in die trend ‘instapt’, hoe meer winst u kunt maken. Natuurlijk luk het op deze manier niet om de exacte beurskoers van een asset te voorspellen, maar dit soort technische analyses geven vaak wel een goede benadering. Veel commodity-adviseurs gebruiken dan ook trend trading om vast te stellen hoe de waarde van opties zich zal ontwikkelen.

2. Fundamentele analyse

De fundamentele analyse is de andere hoofdcategorie die bij het verhandelen van binaire opties gebruikt wordt. Hierbij wordt niet naar de prijs van de assets zelf gekeken, maar eerder naar de fundamentele aspecten die de prijs beïnvloeden, om op die manier te voorspellen of de waarde zal stijgen of dalen. Vooral bij opties met een lange duur is deze strategie vaak erg geschikt. Het nadeel van fundamentele analyse is dat u wel actief op zoek moet gaan naar informatie over de financiële markt waar u investeert, bijvoorbeeld door het economische nieuws goed in de gaten te houden.

HIERONDER EEN FILMPJE OVER BINAIRE OPTIES VOOR BEGINNERS

Daarom is het bij deze binaire opties strategie aan te raden om niet in te veel verschillende soorten assets te investeren, zodat u zich echt kunt focussen op de informatie die voor uw specifieke branche van belang is. Handelt u in valuta? Dan is het economische en algemene internationale nieuws doorgaans voldoende, mits u daar de juiste conclusies uit kunt trekken. Speculeert u in aandelen van bepaalde bedrijven?

Dan is het van belang om gericht marktonderzoek te doen naar de sector waarin het bedrijf zich bevindt, zodat u precies weet wat de relatie tussen uw onderneming en de rest van de markt is. Het volgen van het nieuws wordt dankzij het internet gelukkig steeds makkelijker.

Binaire opties strategie in 15 minuten

Met het handelen in binaire opties is het belangrijk om een binaire opties strategie te hebben. Korte-termijn opties zijn erg populair bij handelaren. Er zijn vele soorten korte termijn binaire opties, met eindtijden van 30 seconden tot 1 uur. Een handelaar kan soms besluiteloos zijn bij een transactie van opties die 15 minuten of langer duren, wat lang kan lijken in vergelijking tot bijvoorbeeld een optie van 5 minuten. In dit artikel kijken we naar de beste manier om 15 minuten binaire opties te gebruiken, en een binaire opties strategie voor het handelen.

Korte-termijn opties vereisen handigheid en strategie, omdat prijsschommelingen op de korte termijn vaak veel hoger zijn dan op de lange termijn. Met hoge schommelingen kan het lastig zijn een goede voorspelling te maken. Een asset kan een opgaande trend hebben op de lange termijn, maar kan in de 15 minuten periode lager uitkomen dan de initiële startprijs van de optie. Daarom moeten handelaren een goed inzicht hebben in het gedrag van de markt en zeker zijn van zijn of haar voorspelling om succesvol te zijn in het handelen in korte-termijn opties.

Met korte periodes kan de kleinste activiteit van één enkele koper of verkoper al een verschil maken. Echter, handelaren hebben enorme successen meegemaakt bij het handelen in korte-termijn opties, en velen geven er de voorkeur aan. Het is belangrijk om te onthouden dat wanneer je in korte-termijn opties handelt, er geen magische trucs bestaan. Er is geen gemakkelijke manier om te voorspellen of de prijs van een asset omhoog of omlaag zal gaan in een tijdsspanne van 15 minuten.

Een trend betekend niet automatisch dat de prijs van de asset bij sluiting consistent is met de richting van de trend tijdens de optie periode, en bij het hanteren van de laatste en beste strategie betekent niet automatisch dat de optie in jouw voordeel zal sluiten. Het weten van de beste methode om 15 minuten opties te gebruiken verscherpt jouw mogelijkheden om ze meer effectief in te zetten.

HOOG | LAAG – BINAIRE OPTIES STRATEGIE

Voor het uitvoeren van een hoge of lage transactie is het belangrijk goed te begrijpen in welke trend de asset zich bevindt. Een periode van 15 minuten geeft namelijk voldoende tijd voor een trendomkering, dus jouw doel is om de transactie in de vroegste fase van de trend uit te voeren. Veel handelaren gebruiken de hoog en laag handelsopties liever met kortere verlooptijden, hoewel veel handelaren het handelen met hoog of laag opties met lange termijn verlooptijden gemakkelijker vonden te voorspellen.

ONE TOUCH | NO TOUCH

De 15 minuten opties werken ongeveer hetzelfde als de One touch en No Touch transacties. Vijftien minuten geeft ruim voldoende tijd voor een asset om de vastgestelde prijs te bereiken bij een One Touch transactie. Door goede analyse en historische data kunnen One Touch transacties succes hebben bij 15 minuten opties. No touch transacties werken ook op dezelfde manier als One Touch transacties. Gebruik dezelfde methode bij No Touch transacties als bij One Touch transacties. Ervaren handelaren gebruiken een strategie die One Touch en No Touch transacties gebruikt op dezelfde asset. Als de asset de vastgestelde prijs bereikt van de One Touch transactie, maar niet de vastgestelde prijs van de No Touch transactie, heeft de handelaar dubbele winst. In een latere les zullen we hier in meer detail naar kijken.

BOUNDARY | RANGE

Net als bij No Touch transacties vereisen deze transacties dat een asset de hoogste of laagste prijs niet geraakt heeft aan het eind van de 15 minuten, dan wordt dit beschouwd als overwinning. Historische prijsinformatie heeft bewezen succesvol te zijn voor boundary en range voorspellingen. Wanneer gecombineerd met goede analyse en als factoren zoals markt sentiment geen invloed hebben op de asset prijzen, is de handel in boundary en range opties een bewezen succesvol transactietype voor de 15 minuten opties. Je hebt ook de mogelijkheid om het verschil in de boundary groter te maken, maar onthoud: hoe groter het verschil hoe lager het uitbetalingspercentage. De meeste handelaren zien 15 minuten opties niet als mogelijkheid in de fast-trade categorie vergeleken met 5 minuten opties.

Fast-trade opties zijn beroemd voor hun hoge uitbetalingspercentage en hun grote winstmogelijkheden op korte termijn. Echter, 15 minuten opties bieden bijna dezelfde mogelijkheid. Handelaren die sterke onderzoeks- en analysevaardigheden hebben ontwikkeld kunnen 15 minuten opties verhandelen op elke transactiemethode die in deze les wordt genoemd, en kunnen hun succes substantieel verhogen op dezelfde manier als een handelaar doet die fast-trade opties gebruikt. Onthoud dat niet alle handelaren geïnteresseerd zijn in fast trading.

Veel handelaren geven de voorkeur aan de langzame handel en baseren hun transacties methodisch op hun onderzoek, wat ze perspectief geeft voor de lange termijn. Langzamer handelen heeft ook voordelen, waar verlaagd risico’s bij transacties er eentje is. 15 minuten opties bieden de mogelijkheid om snel te handelen, maar hebbe ook de mogelijkheid om op een langzamer tempo te handelen, waardoor ze erg geschikt zijn voor handelaren die die methode willen gebruiken. Je eigen handelsstijl en voorkeuren zullen zich door de tijd ontwikkelen, en je zult kiezen voor handelsmethodes die bij je passen.

Als 15 minuten opties nieuws voor je zijn, ga dan echt wat tijd besteden aan het bestuderen van de historische gegevens van een asset voor je gaat handelen. Bekijk de verschillende prijsgrafieken en raak vertrouwd met de MACD indicatoren. We hopen dat je deze informatie nuttig vond. Houd ons in de gaten voor meer spannende strategieën! Meer weten over strategieën over het handelen in binaire opties? Bij de trading academie van abcoptions worden er een aantal strategieën belicht. Klik op de foto om een account aan te maken.

Hieronder een aantal tips die je kunt gebruiken als je begint met het handelen in Binaire Opties.

DISCIPLINE

In de handel in binaire opties is het noodzakelijk dat je discipline hebt en bereid bent om bepaalde zaken op te offeren om je uiteindelijke hogere doel te bereiken. Het succes in de handel in binaire opties ontstaat uit een samenspel van diverse factoren. Maar uiteindelijk is de kennis van de basis, het nemen van de juiste beslissing en het begrip van de markt, samen met discipline en mentale kracht.

BENUT JE VOORDEEL

Op elke handelsdag moet je snelle beslissingen maken om je voordeel te benutten op een bepaalde plek. Er zijn ook dagen waarin het gewoon net even niet meezit. Op dit soort dagen is het makkelijk om je plan links te laten liggen en meer op je geluk te gaan vertrouwen. In elk van deze situaties is het belangrijk controle over je emoties te houden en op het juiste pad te blijven dat je voor jezelf had uitgestippeld. Mentale discipline is ook belangrijk om een objectieve blik te houden. Dit houdt gevoelens als angst en hebzucht onder controle. Dit soort emoties hebben ook een belangrijke rol gespeeld in de menselijke evolutie, maar bij de handel op de beurs zijn dit soort gevoelens erg gevaarlijk.

STEL EEN STRATEGIE OP

Het eerste dat handelaars moeten doen is het opstellen van een aantal regels. Geoefende handelaars in binaire opties gebruiken verschillende tactieken die hen helpen om hebzucht en angst onder controle te krijgen. Vaak stellen handelaren een bepaald budget in waarmee ze maximaal willen gaan handelen. Winst of verlies, ze stoppen op het moment dat het budget bereikt is en hiermee voorkomen ze verdere verliezen en behouden ze hun winsten als het goed gaat.

STEL EEN PLAN OP

Een andere belangrijke strategie die er voor zorgt dat je je emoties onder controle krijgt, is het opstellen van een plan. Hierbij is het jouw doel om jezelf wegwijs te maken in de verschillende beschikbare bronnen die er zijn. Angst ontstaat vanuit onwetendheid. Als je tijd investeert in het wegnemen van deze onwetendheid, ontstaat er veel minder kans om angstig te worden. Ten slotte is het belangrijk om regelmatig te controleren hoe het gaat met jouw strategie en de bijbehorende opbrengsten. Als je daar onvolkomenheden constateert, kun je deze vaak op tijd herstellen. Hierbij leer je dan ook weer zaken die je in de toekomst nog beter kunt doen.

Om te beginnen adviseren wij om een demo account te openen en te testen welke strategie voor jou het beste werkt. Hieronder een lijst van onze best beoordeelde brokers.

ONZE BEST BEOORDEELDE BROKERS

abcoptions

ReviewBezoek de Website

anyoption

ReviewBezoek de Website

Optie24-logo

ReviewBezoek de Website

plus500-logo

ReviewBezoek de Website

24option

ReviewBezoek de Website

banc-de-binary

ReviewBezoek de Website

stockpair

ReviewBezoek de Website

option888

ReviewBezoek de Website